Telenor TV-avtale

I dagens Telenor avtale, T-We, har du mulighet å legge inn andre kanaler enn de som er satt opp som standard.

T-We poengsystem

Ditt T-We abonnement hos Telenor inkluderer 120 poeng, som du fritt kan bruke til å velge de TV- og strømmetjenestene du ønsker.

Det kan være at du er spesielt interessert i vitenskap, fakta og dokumentarer, naturprogram, barneprogram, dyreprogram eller for eksempel sport. Eller kanskje du er interessert i filmer og serier, spesielt i jule- og nyttårshelgen? Da kan du velge akkurat det du ønsker å se.

De store TV-selskapene, som HBO (60 poeng), Viaplay (70 poeng) og Discovery +(50 poeng) er for eksempel mulig å velge. Netflix kommer til våren. Her kan du lese mer om hvilke TV- og strømmepakker som er tilgjengelig gjennom avtalen i borettslaget.

Endre innhold når du vil

Husk at du kan endre innhold så ofte du vil, uten ekstra kostnad.

Dette gjelder uansett om du har ny eller gammel TV. De valgte kanalene legger seg som en hvilken som helst kanal i menyen, og tar normalt +/- 5 minutter å oppgradere.

Mulig å kjøpe ekstra poeng

Hvis du mangler poeng, så er det mulig å kjøpe flere. Mange betaler kanskje allerede for noen ekstra kanaler selv, men så er de inkludert i pakken du allerede betaler for. Her kan det være penger å spare.

Bruker du mer poeng enn det du har inkludert, så får du mulighet til å kjøpe ekstra poengpakker. En poengpakke inkluderer 20 poeng og koster 29 kroner per måned. Du kan når som helst si opp de ekstra poengpakkene dine ved å fjerne innhold. Du betaler bare for de dagene du har poengpakken.

Hvis du ikke har gjort dette før, så finner du veiledning ved å logge inn på Mine sider på Telenor eller bruke Telenor-appen på mobil, nettbrett eller PC/Mac.

Trenger du hjelp med å komme i gang, så kan du ta kontakt med kundeservice hos Telenor eller styret i borettslaget.