Grønn glede

Grønn glede består av frivillige i borettslaget som jobber med å oppgradere utearealet og gjennom dette bidrar til å lage et godt bomiljø for andelseierne. Gruppa består av tre kontaktpersoner som koordinerer ulike prosjekter. De har ansvar for tildelt budsjett og gjennom et tett samarbeid med styret tar de imot forslag og innspill til ulike prosjekter.

Fremmer samholdet

Alle som ønsker å bidra til dette arbeidet er hjertelig velkommen til å være med i arbeidet.

Gjennom å ha små og store prosjekter kan andelseiere møtes, omgås, samhandle og løse oppgaver som gir vakrere utearealer som fremmer samholdet i laget. Resultatet blir at det bygges et sosialt nettverk og andelseierne vil få et tettere eierforhold til eget hjem.

God medisin

Resultatet av en stund ute i hagen er god medisin for kropp og sjel og vil derfor være et gode både for den enkelte og for laget. Vi kan samarbeide i små og store prosjekter, men den enkelte kan også ta seg en tur ut for å luke ugress, vanne bed eller stelle med stauder og sommerblomster. Man kan velge å jobbe alene, eller gå ut for å møte andre og jobbe sammen. Eller rett og slett komme ut med en kopp kaffe til de som jobber, bare for å slå av en prat. Da lærer man å kjenne de andre i blokka, det binder oss sammen, skaper trygghet og en god følelse. Tenk hva vi kan få til sammen.

Gruppa har siden de ble valgt foreslått og igangsatt en del prosjekter som du kan lese om her. 

Grønn glede består av

  • Mary Brochmann, 7D
  • Bo Tindholm, 11C
  • Birgit Wangsbro,11B

En stund ute i hagen er god medisin for kropp og sjel.