Ny garasjeport

Som informert om på medlemsmøtet i oktober har styret besluttet å investere i ny garasjeport. Den gamle porten, som har tjent oss vel i over 20 år, har medførte stadig høyere vedlikeholdskostnader.


Tromsø Portservice har montert ny garasjeport i denne uken. Bytte av port innebærer at det blir nye fjernkontroller/garasjeåpnere. Gamle garasjeåpnere skal ikke kastes i restavfallet, men som elektronisk avfall på returstasjoner eller i butikk.

Ekstra garasjeåpner

Det er delt ut én garasjepner til hver andelshaver. Trenger du en ekstra garasjeåpner sender du e-post til styret. Styret vil bekrefte til Tromsø Portservice at du bor i blokka, og at du kan hente ny garasjeåpner hos leverandøren. Kostnad for ny garasjeåpner dekkes av den enkelte andelseier.

Bedre sikkerhet

De nye garasjeåpnerne vil ha en mye høyere sikkerhetsprofil. Alle får en spesifikk fjernkontroll. Hvis den blir mistet eller stjålet, så vil den fjernes fra vårt system med en gang en ny tas i bruk.

Varsellampe

Det blir også montert en varsellampe inne i garasjen, som gir signal når porten er i bruk. Dette er som en ekstra sikkerhet, ikke minst for de som parkerer nærmest porten og har dårligst oversikt.

Ekstra antenne

Vi er ikke helt fornøyd med rekkevidden på de nye fjernkontrollene, så styret er i dialog med leverandøren om en løsning.