Høst i Grønn glede

Vi har startet året med å finne ut av en arbeidsform, som vi har lagt frem for styret, og fått godkjent.

Laget har et årlig miljøbudsjett på 8000 kroner, og noe er brukt av Grønn glede. Vi har kjøpt inn store krukker som skal plasseres foran blokka. Disse skal beplantes med sommerblomster, som vil gi et flott førsteinntrykk av laget. Krukkene som laget eier fra før, ble plantet med sommerblomster, og har prydet inngangene til blokka. I høst ble noen av dem erstattet med høstlyng i klare farger.

En nyplanting av hekk er gjennomført på nordre siden av blokka. Den vil med tiden bli omtrent 1-1 ½ meter høy. Formklippet, vil den med tiden gi laget en flott hekk.

Blomsterløk

Vi har satt ut ulike typer løker på forskjellige steder, blant annet ved innfarten til garasjen og parkeringsplassen. Det blir spennende å se om det lykkes!

I vollen mot fotballplassen har vi begynt å lage bed. Der er det plantet stauder, og sådd blant annet valmue. Det vil ta litt tid før vekstene “setter” seg, men så vil det blomstre fargerikt.

Det gir en god følelse å være ute i hagen, balsam for sjelen. Så til den som tviler på om det er noe for deg, vil vi bare si; du har nok grønnere fingre enn du tror.

Her kan du lese mer om Grønn glede.