TV og internett

Telenor

I husleien inngår Telenors TV og strømmetjeneste T-We og Telenors bredbånd for tilkobling til internett. Dagens avtale med Telenor gir ikke rom for å velge bort disse to tilbudene.

Med Telenor T-We kan du skreddersy din TV- og strømmetjeneste akkurat slik du ønsker. Du kan velge blant et stort utvalg TV-kanaler og strømmefavoritter. For å finne det som passer best for deg og ditt bruk, besøk Telenors nettside. Lag deg en brukerkonto ved å trykke på lenken Mine sider og følg instruksjonene for å logge på. Du kan også kontakte Telenor direkte.

I bredbåndtjenesten for internett inngår 20 Mbits/nedlastingshastighet og 5 Mbit/s opplastingshastighet. Se forklaring lengre ned på siden om opp- og nedlasting.

Telenor gir også muligheter for å øke internetthastigheten og å leie utstyr slik at du får trådløst internett i leiligheten. Dette kommer da på en egen faktura. Prisene for dette vil variere alt etter hvilken løsning du velger. For å finne det som passer best for deg og ditt bruk kan du besøke Telenors nettside.

Får du dekket internett av arbeidsgiver?

Dekker arbeidsgiveren din internett, så kan du be om å få en dokumentasjon på utgiftene fra Telenor. Send e-post til 81555520@telenor.com med følgende informasjon:

  • Fullstendig navn på beboer
  • Fødselsdato (kun fødselsdato, ikke personnummer)
  • E-postadresse og mobilnummer
  • Adresse med leilighetsnummer

HomeNet

Du har i tillegg mulighet til å koble deg til fiberbredbånd levert av HomeNet.

Koblingsboksen er, i de fleste leilighetene, en liten hvit boks på veggen i inneboden. De som velger denne løsningen får en egen faktura for denne tjenesten fra HomeNet. Se veiledende prisliste for fiberbredbånd.

Forklaringer


Til siden praktisk informasjon. >